WIST JE DAT - BAG IN BOTTLE.jpg

Cenzaa

Sinds juni 2018 werkt Mooi Puur Deurne met het merk Cenzaa in de salon. Cenzaa is werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, huidtherapie en wellness combineert. Cenzaa werkt met een PCN2- systeem. Het PCN2- systeem is de overtreffende trap: Het intelligente en doeltreffende cosmeceuticalsysteem heeft een ongekend hoog concentratie aan werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt daardoor voor baanbrekende huidverbetering. Ook werkt Cenzaa met het unieke bag-in-bottle systeem. In deze zuurstof dichte verpakkingen blijven de hoge concentratie PCN2- werkstoffen bewaard en wordt een langdurige kwaliteit gegarandeerd. Zo verbeteren we jouw huid tot op het hoogst haalbare niveau!


Vinylux

Vinylux is een revolutionair nieuw nagellak systeem welke een houdbaarheid heeft van 7 dagen.
Het geheim van Vinylux zit hem in de zelf hechtende color coat met ingebouwde basecoat en een topcoat die alsmaar sterker wordt wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht. Het is een “weekly polish “ die ook nog eens super snel droogt.

vinylux.jpg

peclavus.jpg

Peclavus

Peclavus is een voetverzorgingslijn welke uit natuurlijke bestanddelen bestaat. Er zijn in de Peclavuslijn geen aardolieproducten verwerkt en geen producten van het dode dier. Verder wordt deze lijn geproduceerd zonder chemische toevoegingen. Peclavus heeft 4 verschillende soorten lijnen. Ze hebben een Peclavus Basic, dit is een verzorgende lijn voor de voeten. Peclavus Special, deze lijn is samengesteld voor behandeling van specifieke en medische aandoeningen.