Het 6 stappenplan

Het is natuurlijk super belangrijk om de juiste producten voor uw huid te kiezen. Niet één huid is gelijk en iedere huid beschikt over eigen natuurlijke kracht, gevoeligheid, sterke en minder sterke eigenschappen. Het is daarom belangrijk om de juiste producten af te stemmen op uw huidtype. Ik help u graag met het bereiken van een optimaal resultaat voor uw huid. Dit kan ik niet alleen bereiken, daarvoor heeft Cenzaa het unieke 6- stappenplan ontwikkeld.

 
 
Stap-1_Everyday-Compositie.jpg

Stap 1: Reiniging

Je huid reinig je 2x per dag namelijk 's morgens en 's avonds. 
's Morgens om de afvalstoffen en vet die de huid 's nachts uitscheidt te verwijderen en 's avonds om het vuil van vrije radicalen en make-up te verwijderen. Je huid reinigen met alléén water is niet voldoende. Met water verfris je de huid alleen maar en afvalstoffen en vet lossen hiermee niet op en worden dus ook niet verwijderd. Bovendien droogt water de huid uit.


Stap 2: Dieptereiniging

Waarom is 1x per week een dieptereiniging nu zo belangrijk? De huid is 24 uur per dag 7 dagen per week hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, repareren en afvalstoffen af te voeren. Als u ouder wordt neemt dit proces af en gaat trager te werk. Om dit proces te helpen is een peeling of scrub absoluut een must. Ook neemt een diep gereinigde huid de hoogwaardige werkstoffen in crèmes optimaal op, waardoor uw huid er stralend uit gaat zien.

Stap-2_Crystal-Orange-Cleanser.jpg

Stap-3_Power - Sweet-Power.jpg

Stap 3: Serum

In de serums van Cenzaa zitten de meest krachtige geconcentreerde werkstoffen voor de huid. Hierdoor is een serum een onmisbaar onderdeel voor de dagelijkse verzorging. De huid kan optimaal herstellen door de extra voeding van het serum wat wordt toegevoegd onder een 24-uurs crème.


Stap 4: De 24-uurs gezichtscrème

Een crème gebruikt u om uw huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. Alle Cenzaa 24H crèmes bieden door de hoge dosering antioxidanten het hele jaar door bescherming tegen UV stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap-4_Age Repair - Derma Sculpture.jpg

Stap-5_intense-masq_Relaxing-Touch.jpg

Stap 5: Het gezichtsmasker

De Cenzaa maskers zijn vitaminecocktails voor de huid. Elk masker zorgt voor die extra oppepper die uw huid nodig heeft. Bij veranderingen in weer, stress of weinig slaap is een masker het EHBO- product voor uw huid. Uw huid wordt tijdelijk afgesloten waardoor het ervoor zorgt dat vocht en warmte worden vastgehouden en waardoor afvalstoffen beter worden verwijderd.


Stap 6: Beschermen van de huid

90% van de verouderingsproblemen van de huid wordt veroorzaakt door de zon. Maak er een gewoonte van om uw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa Facial Sun Protections zijn allemaal voorzien van een natuurlijke filter. In de winter ( ook als het bewolkt is ) is het belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen schadelijke stralingen. De Cenzaa Facial Sun Protections zijn verkrijgbaar in SPF 15, 25, 30 en 50.

Stap-6_BB-Cream_Doosje.jpg